Flextrafik app

Flextrafik – Apps i Google Play

Med trafikselskabernes flextrafik-app har du mulighed for at selv at bestille din Flextur. Er du visiteret til Handicapkørsel, er det også muligt for dig at …

Flextrafik — flextur, teletaxi og handicapkørsel i hele landet

Flextrafik i App Store

Download Flextrafik til din iPhone, iPad eller iPod touch. … Med trafikselskabernes flextrafik-app har du mulighed for selv at bestille din Flextur.

Læs anmeldelser, sammenlign kundevurderinger, se skærmbilleder, og læs mere om Flextrafik. Download Flextrafik til din iPhone, iPad eller iPod touch.

Vejledning til bestilling i app – Flextrafik – Midttrafik

Vejledning til bestilling i app – Midttrafik

Filmen herunder viser, hvordan du bestiller en Flextur og handicapkørsel i app’en. Du kan også ringe til os på hverdage mellem kl. 9.00 – 12.00 på tlf.

Flextrafik Mobil-App – Trapeze

FlexMate til flextrafik, er en stabil og brugervenlig App godkendt af FlexDanmark til at varetage kørsel fra de 5 regionale trafikselskaber.

Bestilling af flextur – Movia

Bestilling af flextur | Movia

Du kan også ringe til Movias Kundecenter på 70 26 27 27, eller bruge flextrafik-appen i Google Play eller App Store. Fordele ved at bestille online:.

Kørsel med NødApp – Movia

Kørsel med NødApp | Movia

… når dit nummer er registreret som kontaktnummer til chaufføren på vognen hos Flextrafik, og hvis vognen er aktiv og meldt til i Planetsystemet).

Flextrafik

For at komme i gang med at bestille flextrafik, skal du vælge trafikselskab. nt. Copyright © af NT, Midttrafik, Sydtrafik, Fynbus, Movia & FlexDanmark — v1.

Flextrafik er kørsel udført efter dit behov. – Sydtrafik

Flextrafik er kørsel udført efter dit behov.

Flextrafik har en åben kørselsordning, som alle kan bestille. … Selvbetjening. Opret dig som kunde i Flextrafiks app eller på sydtrafik.flextrafik.dk …

Flextrafik har en åben kørselsordning, som alle kan bestille. Det er et tilbud om kollektiv trafik på tidspunkter og i områder, der ikke er så godt dækket af almindelig bustrafik. Flextrafik har også en lukket kørselsordning for kunder med et særligt transportbehov.

Flextrafik selvbetjening – Sydtrafik

Flextrafik selvbetjening

Selvbetjening · Hvordan kommer jeg i gang? · Skal jeg downloade en ny app når der kommer opdateringer? · Hvorfor skal jeg oprette mig som bruger? · Hvad gør jeg, …

Læs kundernes anmeldelser af flextrafik.dk – Trustpilot

Anmeldelser af Flextrafik | Læs kundernes anmeldelser af flextrafik.dk

Slut dig til de 302 personer, der allerede har anmeldt Flextrafik. Din oplevelse kan hjælpe andre til at træffe velinformerede købsbeslutninger.

Keywords: flextrafik app, flextur app